Container Filler: Cea mai eficientă tehnologie de încărcare și descărcare rapidă a mărfurilor în containere, unică în portul Constanța

Incarcare si Descarcare Marfa in Containere

18/05/2018

Container Filler & Logistics este o companie cu capital integral românesc care acționează în portul Constanța unde oferă servicii logistice portuare premium de încărcare și descărcare marfă în containere standard ISO de 20 sau 40, folosind o tehnologie modernă și rapidă, originară din Germania, care este folosită deja pe scară largă în porturile maritime din întreaga lume.

Fiind cel mai mare port la Marea Neagră, Portul Constanța este un important centru de tranzit al mărfurilor, mărfurile tranzitând teritoriul românesc, fie ca importuri de produse din alte state ale lumii, fie ca exporturi de produse din România către alte țări de pe întreg globul pământesc. Viteza de rotație a mărfurilor este un real indicator al performanței financiare pentru fiecare afacere. Cu cât o marfă se mișcă mai repede și ajunge la destinație, cu atât profiturile companiei cresc, iar compania își consolidează poziția de lider pe piață, preluând parte din cota de piață a concurenților săi.

Compania noastră are ca scop eficientizarea activităților partenerilor săi prin asigurarea unei serviciu ultra rapid de încărcare și descărcare marfă în containere, direct pe șasiul TIR-ului, fără daune aduse mărfii în proporție de 100%. Astfel, tehnologia pe care o punem la dispoziție partenerilor noștri permite încărcarea sau descărcarea unui volum de până la 60 m3 de marfă, în aproximativ 10 minute, în siguranță deplină. Totodată, maniera noastră de încărcare a containerelor asigură posibilitatea de repachetizare și ambalare rapidă acolo unde este cazul, precum și o distribuție optimă a mărfurilor în container pentru ca acestea să ocupe până la 84% din spațiul disponibil.

Tehnologia container filler înlocuiește cu succes maniera tradițională și greoaie de a încărca mărfurile în containere. Este nevoie de un singur echipament de ridicat pentru a așeza mărfurile pe cadrul mobil al echipamentului, eliminând astfel costurile cu resursele umane suplimentare implicate în procedurile de manipulare și încărcare, precum și costurile cu utilizarea de echipamente auxiliare. Serviciul oferit de către compania noastră are garanția calității. Tehnologia folosită pentru serviciul de încărcare și descărcare marfă în containere este certificată TÜV AUSTRIA. Echipamentele certificate TÜV AUSTRIA au un avantaj competițional extins în raport cu produsele similare existente pe piață și sunt gândite și proiectate pentru a realiza sarcinile de lucru într-o maniera optimă și eficientă. Totodată, această tehnologie este ecologică, impactul acesteia asupra mediului înconjurător fiind minim.

De la înființare în anul 2013 și până în prezent, compania noastră a furnizat fără întrerupere servicii portuare premium de încărcare și descărcare containere, consolidându-și poziția de leader în acest segment. Un partener de încredere care îndeplinește lucrările de care este nevoie într-o manieră optimă și imediată este un real beneficiu pentru fiecare companie care are ca scop eficientizarea operațiunilor sale legate de transportul și tranzitul mărfurilor pe care le deține, prin portul Constanța. Reputația unei companii este cel mai valoros activ pe care îl deține pentru că se dobândește cel mai greu, prin cultivarea de relații pe termen lung și prin oferirea de fiecare dată a unui serviciu calitativ, la un nivel ridicat de profesionalism.

Container Filler

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România