Personalizare Containere

Personalizare Containere: Birouri, Spații comerciale, Locuințe containerizate, Containere sanitare

Container Filler & Logistics: Comercializam, Achiziționăm & Vindem Containere de Marfă Noi și Second Hand, pentru Realizarea de Construcții Modulare și Personalizare Containere: Locuințe Containerizate, Containere Birouri, Spații de depozitare și nu numai...

Personalizare containere Constructii

Un spațiu de vis, într-un decor izolat

Construcții modulare containere
Containere birou
Construcții modulare containere

Resort modular din containere, în Serdang, Malaysia

Avantaje Personalizare Containere:


  • Soluție Super-Economică pentru Construcții Confortabile: Sunt eliminiate din start cheltuielile cu materialele și forța de muncă necesare pentru săparea și turnarea fundației, realizarea structurilor de rezistență, construcția pereților și a acoperișului.
  • Timp Scurt de Implementare: Containerul se personalizează în cea mai mare parte pe șantierul companiei, iar etapele pot fi urmărite îndeaproape de către beneficiari: vopsire, izolație interioară, trasee pentru instalații, finisaje și amenajări. La final, locuința container este transportată și pusă pe poziție, exact în locul care trebuie.
  • Personalizare completă: Spațiul de locuit se poate personaliza în multiple forme și variante, pentru a arăta exact așa cum îți dorești.
  • Proiecte Arhitectonice Clasice sau Avangardiste: Containerele sunt unități modulare extrem de fiabile și rezistente, permițând realizarea de construcții complexe, atât pe verticală, cât și pe orizontală: compartimentări, open-space-uri, deschideri largi de ferestre, uși de interior și exterior robuste. Totodată, pot fi realizate clădiri de locuințe etajate, terase la înălțime.
  • Eficiență Ecologică: În cazul construcțiilor modulare, impactul asupra mediului înconjurător este minim iar emisiile de carbon sunt scăzute, spre deosebire de construcțiile tradiționale.

Solicită oferta »


În prezent, containerele de marfă sunt realizate în conformitate cu standardele internaționale ISO pentru a îndeplini cerințele referitoare la siguranță, dimensiuni și rezistență în medii dificile.


Standarde Internaționale ISO:

  • ISO 668:2013 Seria 1 Containere de transport - Clasificare, dimensiuni și rating-uri
  • ISO 1496-1:2013 Seria 1 Containere de marfă - Specificații și testare - Partea 1: Containere de marfă generale, pentru uz general

Dimensiuni standard ISO de containere 20, 40, 45, 48 și 53 ft.

Datorită dimensiunilor standardizate, containerele sunt ideale în construcțiile modulare, întrucât se pot aranja atât pe orizontală cât și pe verticală, permițând realizarea de construcții în diverse forme: construcții cu etaj, terase supraetajate, curți interioare.

Fiabile și robuste, rezistente la sarcini și încărcături ridicate

Containerele au la bază structură ranforsată din oțel, capabilă să reziste greutății containerelor încărcate cu marfă când sunt stivuite pe verticală. Totodată, sunt realizate din tablă groasă de oțel care nu permite intrarea prin efracție.

Containerele sunt rezistente la intemperii, paraziți și rozătoare

Containerele sunt transportate prin multiple mijloace de transport: terestru, maritim, feroviar și/sau aerian; de aceea, sunt rezistente la intemperii (precipitații, aer salin, temperaturi sub nivelul înghețului sau temperaturi ridicate) precum și la atacuri de paraziți și rozătoare pentru a nu contamina mărfurile transportate.


Construcții modulare și Personalizare containere:

  • Vânzări și cumpărări de echipamente: Containere de 20' DV/HC sau 40' DV/HC
  • Transformări (schimbarea destinației) pentru containere de marfă: din uz transport marfă, în spațiu de locuit: birouri, locuințe, spații sanitare (toalete, dușuri)
  • Reparații și mentenanță containere: igenizare, sablare, vopsitorie
Construcții modulare: Locuințe containerizate

Construcții modulare: Locuințe containerizate

Containere comerciale. Containere magazine

Containere comerciale: Containere magazine

Containere birouri și containere baracă pe șantiere

Containere birouri și containere barăci pe șantiere

Containere sanitare: toalete și dușuri

Containere sanitare: toalete și dușuri

Container Filler

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România