Despre Noi

Secretul succesului nostru izvoraște din experiența de peste 18 ani în exportul de mărfuri, spiritul de echipă, din curajul și încrederea cu care abordăm oportunitățile pe care ni le poate oferi dezvoltarea tehnologiei în acest segment din ce în ce mai dinamic, la care ne adaptăm cu ușurință.

Container Filler este unicul furnizor al acestui serviciu de încărcare containere din Portul Constanța și România.

Despre noi

Container Filler a luat ființă în 2013, din necesitatea fluidizării procesului de încărcare mărfuri în containere în Portul Constanța, având ca obiectiv rezolvarea rapidă și eficientă a problemelor de încărcare, cu care se confruntă companiile ce sunt implicate în transportul de mărfuri.

Încărcarea mărfurilor grele sau voluminoase în containere standard era, în mod obișnuit, o operațiune complexă, de durată, ce necesita multă forță de muncă și care implica utilaje auxiliare. Adesea, încărcarea mărfurilor atipice nu era posibilă cu tehnologia clasică de încărcare containere, apelându-se la soluții alternative cu costuri mai ridicate decât cele pentru încărcarea unui container standard.

Un studiu tehnologic efectuat de specialiștii noștri a ajuns la concluzia că aceste probleme pot fi depășite cu ajutorul unui sistem de încărcare modern, provenit din Germania, care este deja implementat în porturile din întreaga lume.

Container Filler este prima și unica companie din Romania care introduce în portul Constanța acest sistem, aliniind astfel serviciile de încărcare containere cu cele din marile porturi internaționale.

Această tehnologie permite clienților Container Filler să încarce orice tip de mărfuri în containere standard, la costuri scăzute, fără restricții, eliminand astfel toate problemele cu care se confruntau în mod obișnuit.

Avantajele Container Filler

Costuri de transport reduse cu până la 50%

Mărfurile de mare volum sau greutate nu mai necesită încărcarea în containere speciale, putând fi încărcate în containere standard (ISO container – 20ft/40ft/45ft), reducându-se astfel substanțial costurile adiționale de transport.

Costuri de încărcare reduse cu până la 60%

Tehnologia de încărcare containere Container Filler nu necesită utilaje de ridicat marfă și de personalul calificat aferent pentru a le opera. De asemenea, are un consum redus de resurse și astfel putem menține cel mai mic preț pentru clienții noștri.

Operațiuni de încărcare mai rapide cu 70%

Tehnologia de încărcare Container Filler face posibilă încărcarea simplă a containerelor direct pe șasiul vehiculului, fără a mai necesita așezarea acestuia la nivelul solului. Sunt acceptate toate tipurile curente de șasiu.

Economisire de spațiu cu până la 84%

Încărcarea mărfurilor în container este distribuită în mod inteligent, folosindu-se pe cât posibil tot spațiul disponibil. Folosirea întregii capacități a containerului este pentru noi parte importantă a eficienței în serviciile de încărcare.

Ecologic, consum și emisii reduse cu până la 90%

Eliminând utilajele auxiliare aferente operațiunilor de încărcare containere și tehnologia de ultimă oră asigură o funcționare ecologică cu consum de energie și emisii mult mai scăzute comparativ cu metodele clasice.

Încărcare mărfuri în container fără daune 99%

Personalul nostru special instruit și performanțele noii tehnologii de încărcare containere garantează încărcarea rapidă și eficientă a mărfurilor, fără riscuri, reușind să elimine daunele în proporție de aproape 100%.

Depozitare GRATUITĂ

» Oferim Depozitare GRATUITĂ pentru 30 de zile calendaristice, în vederea încărcării în containere

Ce spun Clienții noștri

Container Filler

Port Constanța, Poarta 2, Platforma SORENA, Constanța, România